DiscGolf by TreeGrip
- det hele startede april 2020 hvor vi kom til at køre ud og kigge på en skov .........

…egentligt startede det i 2017, hvor vi sammen med andre gode kræfter var med til at starte Søhøjlandets discgolfbane og klub.

…faktisk startede det hele meget før – i 1982 hvor Jakob som 12- årig mødte Per Kronvold i Odense, og hvor Kronvold gik rundt på en mark og satte sine self made smedede discgolfkurve op på det der var Danmarks første discgolfbane. 

Da jeg mødte Jakob i 2014  sluttede vores allerførste samtale af med en lang, lang begejstret tale om DiscGolf  – og det holdt ikke op.

Som oftest når vi kørte rundt i det smukke Danmark kunne Jakob begejstres over, hvor mange steder der kunne ligge en fed DiscGolf bane. På Sprogø f.eks.

Det blev ikke Sprogø, men derimod Bjerringbro, og det er vi meget taknemmelige for. Udover vores gode naboer kommer der stort set ikke mennesker i vores skov. Skoven er gammelt landbrugsareal, beplantet i 1950’erne af Friis-Jespersen, der var kommet tilbage til Danmark efter at have tjent sine penge i Øst-indien. Han havde udover at fremavle får en glæde ved at plante mange forskellige træer. Derfor vil du opleve banen meget forskelligt alt efter, hvor du er i skoven. 

Vores mål har været at lave en udfordrende DiscGolf bane for den erfarne DiscGolfer, der ønsker en teknisk svær bane, hvor alle typer kast kommer i spil, og hvor det mentale coolness udfordres. Vi har lagt vægt på, at Tee-stederne er tip-top i orden sommer og vinter og at banen fremstår skarp, lækker og velholdt så du får den bedste discgolf oplevelse med hjem.

Vi ser frem til at møde glade Pay & Play gæster – og vi har valgt at gøre det muligt for alle gennem medlemskab, at blive en del af TreeGrip, hvor du året rundt kan rå-spille banen og bruge Medlems-Loungen som dit andet hjem.

Vi ses på TreeGrip!

Kærlig hilsen Jakob og Gitte . 

Galleri 2024

Galleri 2023

Galleri 2022

Galleri 2021